perjantai 26. lokakuuta 2007



Levi24 pyöräilyn lahjoituksesta paljon iloa!
16.-17.6.2007 järjestetyn Levi24 hyväntekeväisyys pyöräilytapahtumasta kerääntynyt summa lahjoitettiin LKS:n lastenpsykiatrian osasto 7:lle ja on saanut jo paljon iloa osastolla olevien lasten keskuudessa.


Seuraavanlainen kirje saapui ko. osastolta:Sydämelliset kiitoksemme saamastamme lahjoituksesta. Se antaa meille mahdollisuuden tehdä sellaisia hankintoja, joita emme muutoin voisi tehdä. Osastolla on 8 sairaansijaa ja se tarjoaa palveluita koko Lapin läänin alueelle. Osastolle tutkimuksiin, hoitoon ja kuntoutukseen tulevat lapset ovat iältään 4-12-vuotiaita ja viipyvät osastolla kuudesta viikosta kuuteen kuukauteen, ts. osastojaksot ovat melko pitkiä.


Lapset ovat ottaneet riemulla vastaan sen mitä olemme jo hankkineet ja ovat innolla tekemässä ehdotuksia uusista hankinnoista.Playstation-pelin ja pelejä sekä jääpallomailat ja -maalit olemme jo hankkineet, trampoliinin hankkiminen siirtyi kevääseen, koska nyt syksyllä paikallisissa liikkeissä niitä ei enää ollut.


Rahaa on vielä jäljellä ja olemme aikeissa hankkia talviurheiluvälineitä osastolle.


Menestystä toiminnallenne ja jaksamista Teille työntekijöille haastavissa tehtävissänne. Liitteenä lasten tekemä kiitoskortti.
SUURI KIITOS KAIKILLE! NÄHDÄÄN TAAS 2008!

Ei kommentteja: